Ежедневно извинявам Станишев пред света

"Аз съм молил тези милион и половина млади българи, които плащат данъци, работят в други държави и там предлагат продукта си, да се върнат в България. Защото само това е възможният начин да се подобри икономиката, администрацията и съответно тези пенсионери да вземат по-добри пенсии", каза пред журналисти столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Те видяха за четири години при Станишев какво се случи. Мога да му отговоря, и то позитивно: На мен ми се налага ежедневно във всички срещи и в Съединените щати, и в Брюксел, да се извинявам от името на българския народ, че той превърна България в най-корумпираната държава, че думата корупция стана като символ на България, в най-бедната държава. В държава, за която са използвали единствено думи като "безвъзвратно", "спиране на средства", държава на която се налага да се прави мониторинг, за която се налага на всеки три или шест месеца да се пише доклад", посочи Борисов.

По думите не неформалния лидер на ГЕРБ това е леке, което заради Станишев носи целият български народ.

"Оттам нататък, всичко останало - за пенсионери, за роми - това са негови трикове, да отвлече общественото внимание", каза още столичният кмет.



Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини