Limp Bizkit тръгват на световно турне

Limp Bizkit обявиха, че всичките петима оригинални члена на групатаще се събират отново, за да тръгнат на световно турне през пролетта. Фронтменът и вокалист на Limp Bizkit, Фред Дърст заяви пред медии, че групата се чувства "отвратена и отегчена" от съвременната музика и може би това е една от причините за завръщането на популярната банда.

Limp Bizkit окончателно се разделиха през 2004г., няколко години след като китаристът им Уес Борланд напусна състава. По последна информация в момента той е член на групата на Марилин Менсън.

В изявление Дърст и Борланд са категорични, че "съвременната "тежка" музика ни отвращава и отегчава повече, отколкото един другиго".

"Въпреки всичко откакто пътищата ни се разделиха, открихме, че точно с тази група хора( може би говори за членовете на бандата - бел.ред.) имаме уникална, неповторима и мощна енергия, която споделяме. Затова решихме да възродим Limp Bizkit."

Турнето на групата ще прекоси Европа и Германия и ще вземе участия на фестивали като Rock Am Ring и Rock Im Par. Очаква се скоро и появата на нов албум.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини