Kavarna Rock"n"Roll Train тръгва за концерта на АС/DC в Белград

Влакът ще потегли на 26 май, когато е концерта на легендарната банда
Уникален влак за концерта на AC/DC в Белград потегля от Централна гара в София. Влакът носи наименованието Kavarna RocknRoll Train и ще бъде пълен само с фенове на AC/DC. Той ще потегли на 26 май, когато е концерта на гръмотевичната банда в Белград.

Уникалната възможност за българския фен е предоставена от най-запаления метъл кмет - г-н Цонко Цонев и Община Каварна. 30-те вагона на Kavarna RocknRoll Train потеглят рано сутринта, с единствена спирка - Белград. Самият влак ще изглежда подобаващо за случая - обещават от Община Каварна.

В цената на удоволствието е включен: билет за влака в двете посоки, транспорт от гарата до стадион Партизан и обратно, билет за самия концерт на AC/DC в Белград на 26-ти май 2009г.

Пропуските ще се продават само в пакет, а трите възможни цени са: 195 лв. - с билет за концерта за терен; 215лв. - с билет за концерта за трибуна, и ВИП билет с цена 270 лв. - включващ ВИП билет за концерта на AC/DC. И трите вида пакетни билети се пускат в продажба от 19 февруари в 09:00 часа.

Те могат да бъдат закупени от офиса на радио Z-Rock, в офиса на Туристическа агенция Лидия Турс и в Община Каварна. Всеки фен ще има право да закупи максимум 4 пропуска, уточниха организаторите.

Всеки закупил си билет, трябва да притежава собствен валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до месец януари, 2010г. Лица под 18 годишна възраст, които желаят да пътуват с влака, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини