Мартин Димитров: СДС иска прошка от всички десни избиратели

СДС иска прошка от всички десни избиратели, заяви лидерът на партията Мартин Димитров на днешната среща с женското дружество на партията.
СДС направи много за всички десни избиратели, но и много не направи, допълни Димитров. Оттук нататък поемаме ангажимент да защитаваме активните хора, заяви Димитров.

На въпрос за оповестеното вчера европейско изследване на ценности, което отчете, че българинът не вярва на институциите, освен в църквата, Димитров заяви, че все пак е положително, че българинът има вяра в църквата.

Димитров допълни, че доверието се печели с резултати. "Сигурен съм, че е необходима промяна в политическата система. Всички говорят за промяна, ние я правим", каза Димитров.

На въпрос относно коалиционната политика на партията, Димитров бе категоричен, че до момента, в който националният съвет на партията не вземе окончателно решение, всичко е в сферата на преговорите, но неговите допитвания пред избирателите и симпатизантите и случайни хора, сочат, че те искат обединение в дясното пространство.

Юлия Цинзова, председател на Съюза на жените към СДС каза, че днешната изложба цели да представи на хората българската традиция, свързана с днешния ден.

Мартениците ще бъдат разпродадени, а парите ще отидат за благотворителност. Има над 100 екземпляра, мартениците варират от 2 до 25 лева. Забелязват се и плетива. Съюзът на жените към СДС съществува от пет години и традиционно се занимава и с такива мероприятия, заяви Юлия Цинзова.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини