Как да разкараш гаджето за 10 филма

Предлагаме на вниманието ви 10 филмови продукции, гарантиращи бягството на вашия приятел. Понякога не е нужно да използваш думи, за да обясниш на някого, че не сте един за друг, достатъчно е да споделите с него няколко часа с любимите си филми!
"Плажове"

Първите асоциации, които един мъж може да направи при тази дума, са бикини, бански, голи тела... До тук добре, но следва Бет Мидлър - сантиментална смърт, и "Вятърът под крилете ми".

"Плажовете" излиза през 1988 г. Освен комедия обаче филмът е и сред "любимите" мюзикъли на мъжете. Няма нищо по-уникално като преживяване от това да видиш как любимият ти се опитва да потъне в меките седалки на дивана.

"Систър Акт"

Във фокуса е Упи Голдбърг, която освен че играе монахиня, ръководи и църковен хор...

"Наем" (2005)

Филмовият вариант на спечелилия "Пулицър" и "Тони" мюзикъл, разкриващ живота на бохемите в Ийст Вилидж, Ню Йорк, е сред фаворитите за омаломощаване на любимата половинка. Ако го потърсите в АйЕмБиДи ще се убедите в това. На жанр пише ясно и кратко: драма, мюзикъл, романтичен.

"Стоманени магнолии"

Стоманеното в този филм свършва в заглавието. След това на екрана застават Сали Фийлд, Доли Партън, Шърли Маклейн, Джулия Робъртс, Дарил Хана и т.н. Все жени, които не са сред топ класациите за сексапилност в мъжкото съзнание, но затова пък често присъстват в романтичните филми, по които си падат много жени.

Филмът излиза през 1989 г. и разказва за група приятели, които си говорят за живота. И, разбира се, в края романтиката бива изместена от драмата.

"Тетрадката"

Когато говорим за нереалистични очаквания, сред публиката се виждат само жени. Именно те са изключително романтични и немалко от тях се молят да срещнат мъжа на живота си, който е именно такъв - отчайващо жертвоготовен! Повечето мъже обаче са напълно наясно, че нещата не стоят така или поне не по техния часовник, а това ги кара да се чувстват некомфортно.

"Часовете"

Мъжете ако предпочитат нещо, то е да гледат как три жени се опитват да не се самоубият...

"Божествените тайни на Я-Я сестринството"

Само заглавието на този филм, който ще предложите за съботния следобед на своя приятел, ще го изправи пред капитулация. "Божествени тайни" звучи като "най-скучните тайни на света", а Я-Я дори не е дума. Колкото до "сестринство" - тази дума просто крещи: "Забранено за мъже!".

"Веселият съдбовен клуб"

Променете "веселият съдбовен" с думата "боен" и можете да си изберете който мъж искате. В противен случай, не търсете мъжка компания!

Филмът излиза през 1993 година и е с преобладаващо участие на китайски артисти.

"Зъби"

Няма нищо по-ужасяващо от вагина със зъби. Да, точно за това става дума в този филм. Ако искате тотално да разнищите своята половинка, задължително включете във филмовия маратон и "Зъби".

Филмът излиза през 2007 г., като досега е обрал две награди. В АйЕмДиБи пише просто: комедия, ужаси.

"Мръсни танци"

Годината е 1987, Патрик Суейзи е в разцвета на силите си, той е млад, енергичен и може да танцува. И то как! Ако първоначално приятелят ви се е объркал заради думичката "мръсни" в заглавието, съвсем скоро ще осъзнае грешката си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини