Студентка заклана по бикини. Преглед на националния печат

„Стандарт":Черна кушия
Четирима 18-годишни младежи загинаха, след като голфът им бе засечен от автобус близо до Стара Загора. Тодор и негови съученици отивали да празнуват Тодоровден.
Зловещата катастрофа стана на околовръстния път за Казанлък при отбивката за гробищата малко след 21,30 ч в петък, съобщи полицията. Колата пътувала за Хрищени, а румънският рейс идвал от Букурещ. На кръстовището между двата пътя автобусът ударил странично голфа и го влачил стотина метра. След това двете коли се преобърнали встрани от платното.
Зверският удар буквално прерязал част от голфа, който бил смазан. На място загинали шофьорът Павел Петров, Иван Етов, Тодор Чернилов и Пламен Тодоров - абитуриенти в езиковата гимназия "Ромен Ролан" в Стара Загора.
„24 Часа": Студентка заклана по бикини, арестуват син на политик
Студентка беше убита с десетки удари с нож в дома на приятеля си във варненския квартал "Левски". За убийство часове по-късно бе задържан синът на варненския лидер на СДС Цанко Цветанов - Георги. Късно вчера от прокуратурата потвърдиха за ареста му.
Обезобразеното голо тяло на 20-годишната Радостина Евтимова било намерено в петък вечерта от сестра й. Момичето, което е 2-3 г. по-голямо от Радостина, тръгнало да я търси, след като тя не се прибрала от дискотека в четвъртък вечерта. На следващия ден не отговаряла и на телефона си.
Около 19 ч сестрата решила да провери в апартамента на приятеля на Радостина, който от 2 г. е студент в Англия. Той предупредил съседите, че приятелката му ще наглежда апартамента. Момичето наистина минавало често, поливало цветята и проветрявало стаите. "Мило и възпитано дете", обрисуваха я комшиите.

„24 Часа": "Титан" спасява София и ЦСКА

Почистващата фирма "Титан" изпрати 30 коли от страната, за да вдигнат боклука, който преля от кофите в центъра на София вчера. Концесионерът в центъра - "Новера", чиито подизпълнител е Румен Гайтански-Вълка, отказва да извозва боклук, защото не му били платени някакви лихви. В спасителната акция се включиха и други почистващи фирми, а според кмета Бойко Борисов трима служители от спасителните екипи били бити в центъра. В същото време новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев тръгна с 3:0 над "Беласица", след като смени чичо си Димитър точно по настояване на новите собственици от "Титан".

„Труд": 1 млрд. евро за АЕЦ, 250 млн. евро за газа

Страната ни вчера поиска над 1,2 млрд. евро обезщетения от Брюксел и Москва.
България трябва да получи между 700 млн. до 1 млрд. евро компенсации за загубените 35 реакторни години от спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй", заяви вчера в Русе евродепутатът от БСП Атанас Папаризов. Преди два дни въпросът бе поставен и от премиера Сергей Станишев при срещата му в Брюксел с председателя на комисията Жозе Барозу.
Отделно страната ни е поискала компенсации за газовата криза от руската компания "Газпром" в размер на 500 млн. лв., съобщи икономическият и енергиен министър Петър Димитров. Все още обаче няма официален отговор дали ще ги получим.
Страната ни не се отказва от намерението за рестарт на замразените реактори при критични ситуации, заяви още Папаризов.

„Труд": Българката спи до късно, но работи двойно повече от мъжа си

Българката ражда по-малко деца и работи два пъти повече вкъщи от съпруга си. Нищо че се труди и на работното място почти колкото него. Това е част от равносметката на празника на жената, направена за БТА от шефа на дирекция "Демографска и социална статистика" в Националния статистически институт Иван Балев.
Според него остава вярна тенденцията, че българките са едни от най-красивите жени в света. Напоследък всяка година над 3000 нашенки минават под венчило с чужденци, докато браковете между българи и чужди гражданки са три пъти по-малко.
По данни от 2007 г. на 100 господа у нас се "падат" по 107 дами. Българката се омъжва средно на 26 г. (мъжете на 29 г.), но ражда средно на 25 г. Все по-често обаче сънародничките ни остават с един наследник.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини