Кърджалийски тинейджър мами във Фейсбук,зарибява с обещания за лети джанти

    Кърджалийски тинейджър мами във форумите на Фейсбук,като зарибява с обещания за продажба на лети джанти.Младокът предлагал лети джанти за Мерцедес,като искал капаро от 50 лева.Той обещавал да ги изпрати чрез известна куриерска компания,по която настоява да получи предплатата.Само в един от форумите той е успял да подведе около 30 наивници.Сред тях е и М.Д. от София.Нелице е кореспонденцията му с измамника, в която софиянецът иска гаранция за парите си.

    Измамата е разкрита от кърджалиецът Никола Стоев и приятели.Стоев наскоро насочи полицията към плантация с коноп в Кърджали.Сега е информирал отново полицията.Той се е свързал с начинаещия измамник и го е убедил да върне парите на излъганите.Младият човек се разкаял и се издължил до стотинка.Негови приятели твърдят,че той никога повече няма да повтори грешката си.

    За Кърджали бг вести Стоев потвърди,че младият човек  връща взетото „капаро”.Затова и от органите на реда ще бъдат снизходителни.Няма лесни пари и този млад човек трябва да го знае,категоричен е Никола Стоев.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини