Полиция и жандармерия се стягат за мача Локо (Пд) - ЦСКА

Около 500 полицаи и жандармеристи ще бъдат ангажирани с охраната и опазване на обществения ред преди, по време и след приключване на футболната среща между отборите на "Локомотив"(Пловдив) и ЦСКА, която ще се играе от 13 часа днес на стадион "Локомотив" в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР -Пловдив.

С оглед големия зрителски интерес, в града ще има засилено полицейско присъствие с мобилни групи и групи за противодействие срещу груби нарушения на обществения ред и прояви на футболно хулиганство.

Ще бъде създадена организация по безпроблемното придвижване и охрана на агитката от фенове на ЦСКА от Централна жп гара до стадион "Локомотив" и обратно след приключване на срещата. Във връзка с това ще бъдат наложени временни ограничения за движение на моторните превозни средства по бул."Източен", бул."Санкт Петербург" и бул."Менделеев".

От 8 до 18 часа ще бъде забранена продажбата на алкохол в радиус от 500 метра около стадиона. Малолетни зрители без придружител и запалянковци във видимо нетрезво състояние или под въздействието на наркотични вещества няма да бъдат допускани на стадиона.

Забранено е внасянето на оръжие, сигнални димки, ракети, фойерверки и стъклени бутилки.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини