Ученик без книжка загина в Рено

Ученик от Враца загина, а компанията му от четирима тийнейджъри оцеля по чудо при зверска катастрофа край града около 9 часа днес.

16-годишният Кристиян Ангелов въртял волана на Реното без да има свидетелство за правоуправление. На отбивката за Окоровръстния път, в района на новия гробищен парк, френската машина попаднала в дупка. Неоиптният шофьор изпуснал контрол над автомобила, който отскочил и се забил челно в крайпътен орех. Колата се обърнала на таван, влачила се и отново застанала на гуми.

Кристиян издъхнал на мига. В колата пътували още четири момчета. Двама съученици на загиналия са потрошени, но няма опасност за живота им, съобщи шефът на спешното отделение във Врачанската болница д-р Тихомир Донов Техен връстник и 20-годишен младеж пък се отървали само с охлузвания.

На това място ограничението на скоростта е 50 км в час, защото пътят е в рамките на града и е разбит. Тийнейджърът, макар да няма никакакъв опит, карал два пъти по-бързо, съобщиха от КАТ.

Кръвни проби за алкохол не са вземани, но компанията е купонясвала цяла нощ във вила край Враца. Според оцелелите, сутринта те слезли до града за лекарства защото ги цепели главите.

Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини