Демби разстрелян в Света Троица?

34-годишен мъж беше застрелян в София тази нощ. От пресцентъра на МВР съобщават, че убитият е с инициали К.М.

По всяка вероятност обаче става въпрос за Димитър Вучев - Демби, съобщи Frognews.bg.

Предполага се, че от МВР не издават истинското име на убития, за да могат да разследват „по горещи следи" атентата.

Пристигналите на място полицаи от 3 РУ-СДВР и дежурна оперативна група изяснили самоличността на простреляния - 34-годишен К.М., който живеел без адресна регистрация в квартала.

При огледа, в присъствието на съдебен лекар са установени многобройни огнестрелни рани по тялото му.

По-късно са изяснени и криминалните регистрации на К.М. за престъпления по чл.198, чл.325, чл.343 от НК - грабеж, изнудване и др. Два пъти е бил осъждан по чл. 214 и чл.258 - съответно през 2006г. и 1998г.

Продължава работата на експертните групи и криминалистите от СДВР за изясняване на обстоятелствата около снощния случай.

Димитър Вучев - Демби е отдавна познат на медиите като една от известните фигури в подземния свят. Папките за деянията му в МВР са пълни с оперативна информация от доста време.

Тя обаче стига за временни задържания, след което Демби е излизал на свобода. Считан е за много близък на Косьо Самоковеца, който бе застрелян в Амстердам преди 4 години.

Това не е първият опит за покушение срещу Демби. Името му се свързва с наркопазара в столицата. Той е считан за наследник на бизнеса на Константин Димитров - Самоковеца.

Демби нашумя и с гръмките обвинения, които отправи по адрес на Златомир Иванов - Златко Баретата, за които не представи доказателства.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини