Отвлечен: Треперят ми краката, езикът ми е надебелял

46-годишният транспортен предприемач Марио Иванов от санданското село Склаве, обявен за общодържавно издирване, след като изчезна, отивайки на бизнес среща в Петрич, е все още в неизвестност.
Пред местния вестник "Струма" съпругата му Мария е разказала, че разговаряла с него по мобилния телефон в 17,20 ч. на 28 април, предаде БЛИЦ. Последните думи, които той й казал, били: "Лошо ми е, треперят ми краката и езикът ми е надебелял", след това разговорът прекъснал. GSM-ът давал свободно, а след 19.00 ч. се включвала гласова поща. Мария опитала да се свърже със съпруга си на другия GSM, който е с номер на Вивател, линията била свободна, но никой не вдигал телефона. Към 20.30 часа и на този GSM се включила гласова поща.
Полицаите поискаха разрешение от окръжната прокуратура, за да засекат със сателит двата му мобилни телефона, не са открили автомобила му, който е с GPS система.
Мариян Иванов е собственик на фирма за автобусни превози. Според публикации той е натрупал дългове към различни бизнесмени, някои от версиите са, че се е покрил.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини