Изчезнал бизнесмен тегли пари

Все още няма следа от изчезналия във вторник вечерта 42-годишен Мариян Иванов от санданското село Склаве. Собственикът на фирма за пътнически превози бе обявен в сряда за общодържавно издирване.
Разследващи обаче разкриха, че бизнесменът на два пъти в последните дни е теглил пари от дебитната си карта. Направил го е в наш курорт, като последното дърпане на финикийски знаци е регистрирано в четвъртък, съобщава "Стандарт". Той обаче не е поискал и в двата случая от банкомата да му пусне максималната сума от 400 лева на ден, а е прибрал по-малко пари.
"Няма никакви данни за насилие срещу него. Ако някой го е отвлякъл, би теглил максималната сума. Сигурно е, че се е покрил, почива си някъде. Натрупал е дългове към банки, партньори и други лица в размер на 400 000 лева. Напоследък не е могъл да плаща вноските по тези кредити", твърдят криминалисти.
Преди ден пред местния вестник "Струма" съпругата на Мариян Иванов - Мария, разказа, че разговаряла с мъжа си по мобилния телефон в 17,20 ч. на 28 април. Последните думи, които той й казал, били: "Лошо ми е, треперят ми краката и езикът ми е надебелял", след това разговорът прекъснал.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини