Пиян мъж закла жена си

Служители на РУ МВР-Пазарджик задържаха млад мъж убил жена си след семеен скандал, съобщиха от полицията в града.

Тази нощ, малко след 01.30ч. в дежурната част на районното управление бил получен сигнал от „Спешна помощ". Медиците информирали, че в апартамент, намиращ се в жилищен блок са констатирали смъртта на живеещата там Е.Г.-32г. от Пазарджик. Според първоначалните данни жената била починала в резултат на нанесена прободна рана в областта на гръдния кош.

Незабавно на мястото пристигнала дежурна оперативна група на полицейското управление, автопатрули и съдебен лекар. В хода на разследването е установено, че половин час по-рано възникнал скандал между жертвата и добре почерпения и съпруг В.Г.- 35г. Свадата обаче се разраснала, мъжът грабнал кухненски нож и нанесъл удар в гръдния кош на жена си.

Извършителя на деянието е заловен на местопрестъплението. Той е тестван с „дрегер", който отчел 1.74 промила концентрация на алкохол. Взета му е и кръвна проба за лабораторен анализ, а с полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа.

Органите на реда са установили и очевидец на извършеното престъпление. За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик. Предстои срока на задържането на В.Г. да бъде удължен със 72 часа. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини