Потвърдено - Faith No More идват за Spirit Of Burgas!

От днес спокойно можем да кажем - Faith No More идват в България на 14 август, за концерт на фестивала Spirit Of Burgas.

До сега само се знаеше, че се водят преговори с култовата група и че има не малък шанс да дойдат.

Все още няма официална информация от организаторите, но басиста на Faith Били Гулд, обяви в своя акаунт в Twitter радостната новина за българските фенове.

"August 14, Bulgaria, Spirit of Burgas Festival ON!!" гласи краткото съобщение постнато от музиканта буквално преди часове. Датата още не присъства на официално място, но Били едва ли би ни метнал така грубо, защото има доста приятели у нас и винаги е твърдял, че му е голям кеф да идва в България.

Faith No More наскоро претърпяха реюниън в оригинален състав и е много вероятно в момента да правят едно от последните си турнета. Ние обаче ще ги гледаме начело с изрода Майк Патън, нещо което се струваше немислимо на много хора преди по-малко от година.

Поздравления за организаторите, че си осигуриха такъв хедлайнер, сега остава да стискаме палци шибания свински грип да не се разрасне, защото фестивалите в Европа могат да си го отнесат сериозно.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини