БГ килър: Намериха още една жертва на Сиси

Полицаи от Областната дирекция на полицията в Перник откриха тялото на 30-годишен перничанин, обявен за издирване през месец януари т.г., съобщиха от пресцентъра на МВР. Откритото тяло е на 30-годишния Цветелин Карпузов. Трупът е изровен до пернишкото село Планиница.

Отново заподозрян за убийството е 25-годишният Станислав Ангелов-Сиси, който застреля сина на полицейски шеф в Перник - Кирил Христов и е заподозрян за убийствата на 26-годишната Биляна Божидарова Кръстева, която бе обявена за общодържавно издирване преди три месеца, а трупът и бе открит на 13 май т.г. и на пернишкия наркобос Николай Христов-Хайо, извършено миналата година.

Цветелин Карпузов e в неизвестност от 23 януари. Мъжът е работил в една от дискотеките в Перник, но след като задлъжнял, дошъл да работи в София. Движил е в една компания със Сиси.

25-годишният Станислав Ангелов бе задържан в Бургас, където се укривал след убийството на Кирил Христов. "Имаме работа с един завършен убиец", каза директорът на пернишката полиция Димитър Шереметев.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини