Мадона си купи дете за 20 млн. долара

Мадона е била готова да се раздели с астрономичната сума от 19,6 млн. долара, за да получи разрешение да осинови момиченце от Малави, разкри в. "Дейли мирър".

Именно тази сума певицата е превела на държавата Малави преди повторно да бъде разгледано делото за осиновяване на 4-годишната Чифундо "Мърси" Джеймс.

Парите ще бъдат вкарани в специален фонд, който ще се грижи за сирачета от Малави, болни от СПИН. Освен това част от сумата ще бъде използвана за поддръжката на шест приюта. С парите ще бъдат купени дрехи, обувки, книги и противокомарни препарати.

Скептици заявиха, че жестът на Мадона прилича повече на даване на подкуп. Адвокатът на изпълнителката Алън Чинула отвърна, че това са злонамерени приказки. "В екстаз съм!" - каза Мадона след като й бе разрешено осиновяването на Мърси. Тя призна, че със семейството си с нетърпение очакват момиченцето.

Близките на Мадона и самата певица надали ще се радват дълго на новото попълнение в семейството. На 4 юли Мадона ще замине на световно турне. Знае се, че по време на него Роко и Дейвид Банда ще заминат при баща си Гай Ричи. Не е ясно къде ще бъдат Лурдес и малката Мърси.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини