EСKOM с мерки срещу Covid 19

Във връзка с мерките за преодоляване на пандемията и призива за социална изолация , ЕСКОМ предоставя каналите от Премиум HD пакета безплатно на всички свои клиенти: Animal Planet HD BloombergBulgaria Discovery Science HD, DocuBox HD, DTX HD, Eurochannel HD, FastandFunBoxHD, Food Network HD, HistoryHD, ID Extra HD, LuxeHD, MovieStar HD, Travel Channel HD, Viasat Explorer HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD.

С цел ограничаване на контактите, касите на фирмата в Първомай ще са с ново работно време и ще работят от 8 до 18 часа в работните дни и от 9 до 16 часа в събота. В неделя касата няма да работи.

Направена е и реконструкция, която да ограничи контактите между работещи и клиенти. Взети са всички мерки за удобството и на двете страни.

ESCOM препоръчва на абонатите да се възползват от възможността да плащат сметките си по електронен път. Пълните указания можете да прочетете тук.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Та
    така трябва
    5 0
    12:31, 17 мар 2020
    Много адекватно, като се има впредвид,че пристигащите от чужбина търсят веднага да имат техните услуги!
  • 2
    Де
    Детелина
    1 0
    21:06, 18 мар 2020
    Защо никой не обръща внимание на продавача до аптеката на Цветилова. Пазара забранен а той продава необезпокоен на центъра .
Последни новини