Sabaton ще забият заедно с Rage

Двете банди ще свирят на 17 октомври в София

Шведите от Sabaton се завръщат в София, за да забият заедно с легендарните Rage на съвместен концерт, организиран от Abv Pro. Събитието ще се проведе на 17 октомври.

Двете групи пристигат у нас за ексклузивен концерт, извън официалните им тур разписания и ще представят пълни сет-листове, специално подготвени за българската публика.

Припомняме, че и двете банди отбелязват кръгли годишнини тази година - Rage продължават да беснеят на метъл арената под мотото "25 Years in Rage", а Sabaton съвсем скоро забиха десетото танково дуло в тортата по случай 10 годишнината на групата с мощен концерт в родния им град Falun, Швеция.

Мястото на концерта ще бъде обявено идните дни, а билети може да закупите още днес във всички обекти от мрежата на Eventim. На всички, които се възползваха от промоционалните билети за Rage - билетите им важат без презаверка и без доплащане.

Всички други ще могат да се сдобият с пропуск за ко-хедлайнър концерта на преференциална цена от 40 лева - до 31 юли (включително), цена при предварителна продажба - 45 лева, и цена от 49 лева в деня на шоуто.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини