Норвежец си прави ДНК изследване, за да докаже, че е извънбрачно дете на Джако

Тъмнокож танцьор от Норвегия, за когото се смята, че е "четвъртото дете" на Майкъл Джексън, ще си прави ДНК тест, за да докаже, че е извънбрачен син на Краля на попа, съобщиха в. "Дейли телеграф" и Контактмюзик.

На поклонението пред тленните останки на Майкъл Джексън на 7 юли в Стейпълс сентър 25-годишният Омер Бхати седеше на първия ред до членовете на семейство Джексън.

Снимки от детството му показват голяма прилика със 7-годишния Принс Майкъл II, наричан още Бланкит, и със самия певец. Известно е, че през 2004 г.

Майкъл е казал на приятели, че Бхати се е родил от негова мимолетна връзка през 1984 г. Сега той иска да си направи ДНК изследване, за да узнае истината. Когато Бхати се родил, Джексън изпратил двама свои служители в Осло да помагат на майката при отглеждането на детето.

Твърди се, че певецът за пръв път се срещнал със сина си през 1996 г. 12-годишното тогава момче направило впечатление на Майкъл с танцуването си. Смята се, че семейството на Бхати продало къщата си в Осло и се преместило в "Невърленд" през 1997 г.

След това те се върнали в Норвегия. През детството си Омер живял няколко години в имението "Невърленд". Домашни видеокадри го показват на 14 години с дълга коса как разгъва коледни подаръци заедно с Джексън в ранчото. През 2003 г. е сниман на тържество за рожден ден на Джако.

Той се е возил в лимузина с автора на "Трилър". Бхати е бил в "Невърленд" дори когато полицията правела обиск във връзка с обвиненията в посегателство над малолетен през 2003 г. Понастоящем Омер Бхати се опитва да пробие като изпълнител на рап и хип хоп под псевдонима О-Бий. След поклонението пред Джексън той е останал в Лос Анджелис.

Вторият баща на Омер, пакистанецът Риз, който живее в Норвегия, е потвърдил пред в. "Сън", че Омер е седял на първия ред на церемонията за Джексън.

Запитан дали Бхати е син на Джексън, Риз не потвърдил, но и не отрекъл, казвайки: "Правете каквото желаете. Не искам нищо да коментирам".

От дете Омер благоговеел пред Джексън и в негова чест танцувал из цял свят. От 1996 г. започнал да се появява пред публика заедно със своя идол и дори двамата танцували заедно.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини