Аксиния vs. Злати през август

През месец август две от най-горещите мадами ще се борят за вниманието и възхищението на родния читател. Списание Max заложи корицата си за най-знойния месец на сексапилната Аксиния, а Playboy разбира се, отреди място на новокоронясаната плеймейтка Златка.

Няколко месеца преди да издаде дебютния си албум, някогашното "грозно пате" на Star Academy демонстрира от страниците на изданието, че трансформацията му в красив лебед е завършила.

Морските кадри с Аксиния са изпълнени с еротизъм в класическия италиански стил на МАХ и са реализирани на остров Тасос от фотографа Велислава Каймаканова.

Интервюто с Аксиния със сигурност ще разкрие на читателите любопитни подробности за музикалния бизнес в България, но най-вече за самата Аксиния такава, каквато е – без грим и микрофон в ръка.

Вижте какво сподели тя:

***

Пеете под душа? Според едно изследване онези жени, които не пеят под душа, а те са около 15%, маструбират.

А, едното не изключва другото. Аз често си вземам душ и обичам да съм под душа.

Колко дълго ще издържите още да не пеете поп фолк?

Нямам намерение да навлизам в този стил. Не го усещам, няма да се справя добре, пък и не виждам смисъл да го правя само защото ще изкарвам повече пари или ще имам концерти.

Как реагирате на упреците, че залагате само на визия и не можете да пеете?

Нека да дойдат на мой концерт и да ме чуят на живо. Нека всеки си направи избора: харесва ли ме или не.

На какъв етап от кариерата си сте в момента?

Никога не съм вярвала, че ще стигна дотук. Че ще мога да се нарека певица. От малка мечтаех за това, но го възприемах като утопия. Израсла съм в Свищов в нормално семейство, от 10-годишна учех музика – солфеж, пиано, всичко, което е необходимо на един професионалист като основа. Но винаги ми се е струвало, че за да станеш музикант, трябва да имаш много пари, връзки и т.н. Затова съм безкрайно щастлива, че сбъдвам детската си мечта. Едновременно с това знам, че има още много хляб да изям.

Вярно ли е, че продуцирате всеки свой проект сама? Не е ли малко смешно?

Шоубизнес в България има, той е реален. За мен е извинение от страна на продуцентите и изпълнителите, когато казват, че мащабите ни са малки и се слуша само поп фолк. Естествено, че средата в България е много различна, но това не трябва да ни плаши.

Ако се опитаме да копираме модела "Мадона", няма да се получи не заради мащабите, а заради манталитета. Няма как да очакваш, че ще продадеш 100 или 200 хиляди от новия си албум. В България музикантите печелят от участия, а участия има. Моят график беше тотално запълнен и нямах никакво време за почивка. Използвах фотосесията за МАХ на остров Тасос и след нея откраднах два дни, в които „да се размажем“ с моя приятел на гръцкия плаж.

И нямате ракета носител?

Нямам ракета носител. Всички видеоклипове си финансирам сама. Същото важи и за албума ми. Свързвали са ме с цяла галерия велики мъже, но сред тях имам само добри познати. Някои от тях са ме питали защо никога не съм ги молила за помощ. Отговорът се крие в гордостта ми – предпочитам да си счупя главата сама, отколкото да разчитам на подкрепа, която после да ме задължава по някакъв начин.

Оставяме Аксиния на Тасос и се насочваме към горещите бургаски плажове, където ни очава Злати.

Тя само преди няколко седмици спечели титлата Playmate of the Year 2009 (виждали сте я в телевизионното риалити “Бягство към победата”).

Освен горещата плажна фотосесия на Злати ще видите и нейните колежки победителки в братските издания на Playboy по света.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини