Два дни експерти ще дават безплатни консултации за строителство и изграждане на екологично отопление на сгради

От 23-ти до 25-ти септември  в гр. Смолян ще се проведат "Дни на устойчивото отопление и строителство“.Програмата на събитието включва открито изложение с информационни щандове,които ще бъдат разположени на площад Свобода. Ще бъдат проведени  и професионални обучения , насочени към общински администрации, инвеститори, енергийни агенции, собственици на сгради, домоуправители, проектанти и строителни специалисти. 
Събитието е със свободен достъп и е подходящо за всички, които се интересуват от възможностите за използване на устойчиви екологични,ефективни и изгодни алтернативи за отопление на дома, както и от технологичните иновации за проектиране и строителството на почти нулевоенергийни сгради.
Участниците ще имат възможност да получат безплатни консултации на място от представителите на проектите REPLACE и nZEB Roadshow, както и да разгледат конкретни технически решения от щандовете на фирмите-изложители, предлагащи екологични отоплителни решения, строителни материали и компоненти за енергийно ефективно строителство.
Включени са и демонстрации на най-новите материали, изделия и
технологии.Организатори са Черноморският изследователски енергиен център и Центърът за енергийна ефективност „ЕнЕфект“, с подкрепата на община Смолян.
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини