Шестима тийнейджъри са хванати за кражби в Хасковско

Шестима тийнейджъри са хванати за кражби в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 1-ви е подаден сигнал за открадната метална врата, намираща се в частен двор на улица „Ястреб“ в хасковския квартал „Република“. В хода на издирвателните действия са разкрити заподозрените в извършването на кражба момчета – двама хасковлии и момче от Гълъбово, на възраст 14 г., 15 г. и 16 г. Тримата признали действията си и върнали откраднатата вещ с протокол.

На следващия ден в Районното управление в Хасково е доведено още едно момче от града, също извършило кражба. По обяд на 2-ри, 15-годишният задигнал от строителен обект на булевард „Съединение“ 70 лапи за алуминиев куфраж, за което признал пред служителите.

Полицаи са установили двама, задигнали кабели от необитаема къща в село Оряхово. При проверка на пункт за черни и цветни метали в Любимец, служителите се натъкнали на двете момчета, носещи чанта със 7,6 кг обгорял метал от кабели. В хода на работата станало известно, че 17-годишният от село Остър камък и 15-годишният от село Васково влезли в отворената необитаема къща и измъкнали кабелите от инсталацията на дома, след което ги обгорили.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    .
    .
    11 0
    11:09, 4 мар 2022
    Вчера към 7 вечерта на лукойла на кърджалийска спря едно бордово дукато със софийски номер карано от двама индианци а отзаде имаше кислородни бутилки и прясно одрязани колела от жпбвагони и огромен електромотор ...
    • Лю
      Любо
      6 -2
      11:23, 4 мар 2022
      Няма кой да Ви отговори. МВР блее, hadkovo.net също. Всеки на тая територия си прави каквото си иска.
    • Ня
      Някой
      11 0
      11:55, 4 мар 2022
      Ами защо не ги снима тези "индианци" или номера на колата и подай сигнал на 112 за да ги проверят ?
  • 2
    Но
    Номера е ясен
    6 0
    12:13, 4 мар 2022
    Всяка вечер около 17:30 по Е80 от Узунджово към Ходжова чешма се влачат каруци натоварени с дърва! И нямат номер! И на 112 снимки не знам как се пращат!
Последни новини