Затвориха улица в Хасково заради ВиК авария

Изображение 1 от 6

    Поредна авария възникна във водопроводната мрежа на Хасково. Проблемът е на улица „Константин Симидчиев“ в областния град, която съединява улица „Георги Кирков“ с площад „Спартак“.

    На място работеше екип на ВиК-Хасково за отстраняване на повредата. Служителите бяха разкопали част от уличното платно, в резултат на което беше спряна водата за абонатите в района. Очакванията са аварията да бъде отстранена до края на работния ден.

    Заради ремонтните дейности е невъзможно преминаването на автомобили по улицата. В тази връзка има поставени конуси на улица „Георги Кирков“ до кръстовището с улица „Средна гора“, малко под Втора поликлиника.

    Припомняме, че миналата седмица ВиК отстрани друга авария на улица „Константин Симидчиев“, на метри от днешната.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ив
      Иван
      11 -4
      16:13, 4 мар 2022
      Много пъти съм коментирал!Докато не почнем да съдим МОНОПОЛИСТА ВиК,нищо няма да се промени.Днес тук спират водата без предупреждение,утре другаде.Въобще не им пука.Имало авария-ами направете така,че да няма.СМЕНЕТЕ ТЪПАТА ВОДОПРЕНОСНА МРЕЖА В ГРАДА и въобще не ми обяснявайте колко ще струва.Това не е мой проблем.ДЛЪЖНИ СТЕ ДА ОСИГУРЯВАТЕ КАЧЕСТВЕНА УСЛУГА,за която всички плащаме прескъпо,но я няма.
    • 2
      И
      И
      3 -2
      18:48, 4 мар 2022
      Нищо ново .
    • 3
      Що
      ЩОН
      2 -4
      21:01, 4 мар 2022
      Защо х- нет триете
      коментара ми за
      некадрноста на вик.
      Явно сте платени
      подлоги на вик
    Последни новини