Търсят учител, лекар и над 80 машинни оператори в Хасково

Свободно работно място за учител, обявиха от Регионалното управление на образованието в Хасково. То е за ОУ “Св.Св. Кирил и Методий” в Хасково, в ЦОУД на прогимназиален етап. Кандидатите трябва да имат висше образование - бакалавър, със специалност БЕЛ или математика. Трудовият стаж е предимство. Документи за кандидатстване ще се приемат до 8 март 2022 г. 

В хасковското бюро по труда пък е обявено свободно място за лекар по физикална и рехабилитационна медицина. Търсят се още двама машинни инженери, главен механик, главен енергетик, офталмолог, оптометрист, инженер за селскостопански машини, агроном и счетоводител. 

Места има още за 50 машинни оператори за машини и съоръжения в металургията, 20 машинни оператори за текстилни влакна, 10 оператори манипуланти, 20 шофьори на тежкотоварни автомобили, продавач-консултанти, заварчици, шлосери.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Търся дистрибутори
  • 2
    Ма
    Май май
    15 0
    17:42, 6 мар 2022
    И областен управител е добре да потърсят
  • 3
    Ка
    Касандра
    24 -1
    18:18, 6 мар 2022
    А учителското място от кога е заето. ... Както винаги ВРЪЗКИИИ...и пак ВРЪЗКИ. Продължаваме без Промяна...Важното е, че мястото е обявено..Жалка работа.Години наред РУО Хасково без промяма.Едни и същи подлоги..
  • 4
    Гр
    гражданин
    9 -2
    18:45, 6 мар 2022
    То там и допълнително пари трябва да им дават, за да ги учат както трябва тия деца, че не знаят български. Пълна трагедия е там.
  • 5
    Пр
    Провери
    9 -1
    21:36, 6 мар 2022
    И в РУО има място началника уреди мъжа си зам директор в ********* без образование и куп други приятели та сега и това ако не е корупция? Къде сте МОН зощо не проверите
Последни новини