Задържаха хасковлия с наркотик в „Орфей“ и водач с 2.37 промила

38-годишен хасковлия е задържан с наркотик, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Вчера криминалисти от управлението в областния град са му извършили проверка в района на жк „Орфей“. В дрехите му са намерили 4 грама суха листна маса – марихуана, иззета с протокол.

По същото време полицаи от участъка в Симеоновград са проверили дом на улица „Стефан Караджа“. В жилището, ползвано от 26-годишен е открита електронна везна, суха зелена листна маса и съцветия с тегло 35 грама и плик с 11 грама бяло кристално вещество. Полевият наркотест е потвърдил, че вида на дрогата е канабис и метамфетамин. Заведено е досъдебно производство.

Бързо производство е стартирало в Районното управление в Димитровград срещу водач, употребил алкохол. Снощи в 21:25 часа в село Добрич, служители от Териториална полиция са проверили лек автомобил Деу, управляван от 36-годишен мъж от селото. При справка се установило, че колата е с прекратена регистрация. Последвал е тест с техническо средство, който отчел наличие на 2.37 промила алкохол в кръвта. Водачът е отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини