ПГТ:На добър час, абитуриенти!

Изображение 1 от 2

         Днес, 12 май 2022г. ,в  Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ зрелостниците от Випуск 2022г. прекрачиха за последен път прага на любимото училище.

         Тържеството протече в присъствието на ръководството на гимназията, учители, гости и много родители, дошли да споделят радостните мигове с децата си. Зрелостниците бяха приветствани от инж. Марияна Стратиева, директор на ПГТ, от г-жа Диана Велкова – експерт в Териториалната организация на НТС – гр. Кърджали и от г-жа Мария Кирекчиева, която прочете поздравителен адрес от името на Областната администрация.Божидара Георгиева поднесе поздрави от името на учениците в гимназията. С емоционално благодарствено слово от името на випускниците  към присъстващите се обърна Мария Паула Делииванова от 12а клас. Събитието бе уважено  от г-жа Жени Петрова – младши експерт Финансов контрол към Областната администрация и от г-жа Мариела Попова – директор на ПГ по икономика „Алеко Константинов“ – Кърджали.

    Призът „Отличник на випуска“ бе присъден на Димитър Людмилев Александров от 12а клас. Наградени със „Златаровски лист“ бяха всички зрелостници, показали високи резултати в учебната дейност и участвали активно в училищния живот.

         В присъствието на развълнуваните родители абитуриентите се сбогуваха с училището, което 5 години бе техен ориентир в усъвършенстването на избраните професии и поднесоха цветя на любимите учители.

         Екипът на гимназията поздравява всички абитуриенти в Кърджали с пожелания за здраве и успехи в живота, който поемат след завършване на средното си образование! Нека винаги да ги съпътства любопитството към непознатото и устремът към нови постижения в личен и професионален план!

           НА ДОБЪР ЧАС!

    Това съобщиха от ръководството на гимназията.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини