21-годишен с "Рено"уцели челно "Опел" при КПП"Чилик"

21-годишен водач на лек автомобил „Рено“ загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в „Опел“. Няма пострадали. Произшествието станало на 14 май около 20 часа в района на КПП „Чилик“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Съставен е акт по ЗДвП.

 Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол. 38-годишен водач на „Опел“ бил проверен на 15 май около 6,30 часа в Крумовград. Направеният тест за алкохол отчел 1,69 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ.  Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. 49-годишен бил установен да шофира след употреба на алкохол, след като е бил осъден с влязла в сила присъда за същото деяние. На 14 май малко преди 7 часа в Джебел бил спрян лек автомобил „Рено“. Тестът на водача за алкохол отчел 0,67 промила. При направена справка станало ясно, че той вече е бил осъден за управление на моторно превозно средство. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Извършва се проверка от група „Охранителна полиция“ в РУ-Джебел.

Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувана в РУ-Кърджали. 40-годишен водач се придвижвал с товарен автомобил „Рено“ и бил спрян в село Стремци. При направена справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини