Кметът Хасан Азис отличи дейци на просветата и културата

На празнична среща-коктейл за 24 май в ресторанта на хотел „Кърджали” днес кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис връчи награди на 45 учители, директори на училища, детски градини, журналисти, дейци на културата, артисти и художници.

Сред отличените бе главният редактор на Общинско радио Кърджали Мария Стефанова, която получава наградата за дългогодишно отразяване на проблемите, постиженаията и перспективите за развитие на община Кърджали.

Сред актьорите бе награден Борислав Христов, който през тази година отбелязва 40 години на сцена. Освен с ролите си в театъра,  Христов е любимец на децата на Кърджали и в ролята си на клоуна Коко-Роко и Дядо Коледа, както и като водещ на всички градски тържества.  

Бе връчена и една колективна награда за колектива на Детска градина „Максим Горки”.  

Кметът д-р инж. Хасан Азис се обърна към аудиторията с думи на благодарност за общите усилия за съзидание в добри и лоши времена. „Искам да благодаря на всички вас за годините отдадени на духовността и мисията на живота, който сте избрали. А тя е свързана с това да изграждаме силни личности. Защото в крайна сметка нашия труд се оглежда в личностите на нашите деца”, каза в словото си д-р инж. Хасан Азис.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини