Задържаха 19-годишен в Кърджали, напръскал батко с лютив спрей

За хулигански действия 19-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали на 23 май. На 22 май малко след 4 часа пред заведение в областния град младежът напръскал с лютив спрей в лицето 32-годишен и веднага след това напуснал мястото на произшествието. Издирен е по-късно. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

43-годишен чужденец с изтекъл срок на разрешението за пребиваване е бил установен от служители на РУ-Кърджали. В хода на специализирана операция на 24 май на КПП „Чилик“ бил спрян автомобил и при проверка на документите на водача се оказало, че срокът на визата му е изтекъл. Служители на група „Миграция“ са съставили акт по Закона за чужденците в РБ. Издадено е наказателно постановление и е определен срок за напускане на страната.

Четири акумулатора били откраднати от верижна машина в землището на село Бели пласт. Устройствата изчезнали на 23 май срещу 24 май. След подаден сигнал дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини