Младеж зад волана удари дете в Кърджали и избяга

23-годишен загубил контрол над управлението на „Форд“  и ударил 4-годишен пешеходец, който бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Произшествието станало около 13 часа на 18 юни в областния град. Водачът напуснал, без да дочака контролните органи. Издирен е и му е съставен акт по ЗДвП. 15-годишен с електрическо превозно средство блъснал паркиран „Мерцедес“ на улица в Кърджали на 17 юни около 20,30 часа. Произшествието е обработено па административен ред с акт по ЗДвП.

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали и РУ-Момчилград за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол. При проверка на товарен „Фолксваген“ около 16 часа на 17 юни в Джебел тестът за алкохол на 58-годишния водач отчел 2,28 промила. Шофьорът е бил задържан в полицейското управление. Около 3,30 часа тази нощ в Кърджали бил спрян лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 20-годишен. Тестът за алкохол на водача отчел 1,38 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан в полицейското управление.

Нерегистриран автомобил бил установен при специализирана операция на РУ-Момчилград. 23-годишен се придвижвал с „БМВ“  и при направена проверка станало ясно, че моторното превозно средство е без валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини