Четирима загинаха при катастрофа в Разград

Четирима загинаха при пътно произшествие в Разградско днес. Автомобилът, в който пътували - „БМВ" с великотърновска регистрация изпреварвал друга кола, и попаднал под предните гуми на автобус. Пътуващите в автомобила са загинали на място, в болница са откарани шофьорът на рейса и двама пътници. 57-годишният водач на рейса опитал да спре, но не е успял, почти цялото „БМВ" останало под предните гуми на автобуса, който останал наклонен в канавката до пътя.

Четиримата пътуващи в колата са загинали на място, те все още не са идентифицирани. „БВМ"-то е с търновска регистрация, но по документи негов собственик е 29-годишен варненец. В разградската болница са откарани водачът на автобуса "Мерцедес", собственост на ЕООД "Търново туризъм" - гр. Варна, както и двама пътници от рейса - 41-годишна жена от Бургас и 25-годишен мъж от силистренското село Яребица, те са с множество травми и фрактури.

Движението по пътя Русе - Варна в участъка на инцидента е затруднено, но не е спряно. На мястото на произшествието има екипи на полицията и на „Гражданска защита"-Търговище. Там са шефът на ОД на МВР-Разград Ивайло Йовчев и окръжният прокурор Огнян Дамянов.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини