Нова ВиК авария до училище “Васил Левски”

Изображение 1 от 6

    Нова ВиК авария възникна във водопроводната мрежа до училище “Васил Левски” в Хасково. Около 9:30 часа тази сутрин екип на водното дружество работеше по отстраняване на повредата до автобусната спирка на улица “Кирил и Методий”

    С багер беше разкопан част от асфалта. Заради ремонтните дейности на място, движението на автомобили беше затруднено. Спряна е водата за част от живеещите в района.

    На това място през годините са ставали много аварии.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Що
      Щон
      7 -6
      15:50, 21 юли 2022
      По добре да ги няма
      ВИК крокодилите не
      стават за нищо
      • H2
        H2O
        1 0
        18:23, 25 юли 2022
        Точно така. Да ги закрием и после като стане авария и няма кой да я оправи, перманентно ще стоим без вода и ще викаме неволята да я оправи. Страшна "логика" и тъжното е, че същата се среща в масата народ. Не че ги защитавам, те също си имат кусурите, но водопреносната мрежа в целия град е толкова стара и лесно стават аварии навсякъде и после къде по-напред да захванат да кърпят? И да, точно това им е работата на ВиК - да ходят да кърпят нови и стари пробойни. Далече съм от мисълта че им е приятно, особено в тия горещини. Проблема обаче не е във ВиК, защото подмяната на водопреносната мрежа трябва да стане от фирма - изпълнител, която да бъде наета от общината. Но очевидно на общината не й пука, щом се намират пари за паметници на завистта, кауна и баби яги, а за подмяна на мрежата - не. А и за какво да им пука, след като накрая те не отнасят негативите, а ВиК-то.
    • 2
      ЕВ
      Е вече не се търпи…
      9 -3
      16:38, 21 юли 2022
      Точно там, на точно същото място, за период от има няма две години аварийте са поне 6. Е айде разкопайте и я сменете тая тръба бе маааа му стара. То не остана здраво по старата тръба скоби да слагате
      • Хг
        хгга
        5 -5
        18:34, 21 юли 2022
        Точно така, и те да си платят загубите за водата!
        За следната авария квартала да бъде обезщетен на 0.50ст /кубик.
    Последни новини