Спецакция в Хасковско, спипаха деца с наркотици и нива с канабис

Криминалисти задържаха четирима за наркотик, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера при специализирана операция полицаите са извършили проверки на територията на Харманли и Димитровград. В харманлийското село Доситиево е проверена къща, ползвана от 25-годишен. Открита е в торба и увита в стреч фолио 1,5 кг изсушена зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана. Иззети са и 2 конопени растения, за които видимо са полагани грижи.

В Града на Белоногата, на различни места в апартамент, обитаван от 37-годишен са намерени станиолови топчета и опаковки марихуана с тегло 45 грама, 10 таблетки екстази, 5 грама метамфетамин, саморъчно свита цигара с марихуана и везна.

Последните двама задържани с наркотик са проверени в димитровградското село Злато поле. В землището на селото, в силно пресечена местност, служителите на реда установили засети култивирани 75 растения от вида на конопа с различна височина. На място са били и двама жители на селото на възраст 31 и 34 г. След залавянето им те признали действията си и описали механизма на извършването им. Мярката на задържане и на четирима е до 24 часа по образуваните досъдебни производства.

Серията от задържани е продължила и в областния град. При проверки са доведени в управлението две момчета на по 15 г. и 16-годишен. В дрехите им са намерени общо 3 грама бяло кристално вещество – пико и грам марихуана, разпределени в станиолови сгъвки.

Също с грам пико е хванат и 29-годишен, държал в себе си наркотика.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини