Търсят учители в Механото в Хасково и в училище в Симеоновград

3 свободни работни места за учители обявиха от Регионалното управление на образованието. Две от тях са за Професионалната гимназия по механоелектротехника “Стойчо и Кица Марчеви” в Хасково. Стана дума за учител по електротехника и електрообзавеждане и учител по компютърни технологии и приложно програмиране. Документи за кандидатстване ще се приемат до 2 септември. 

В СУ “Св. Климент Охридски” в Симеоновград  търсят учител по руски език и английски език. Документи за кандидатстване се приемат до 25 август. 

Свободни работни места за учители обявиха и от хасковското Бюро по труда. Търсят се учител по професионална подготовка със социалност медицина, учител по български и английски език, както и учител в ЦОУД в прогимназиален етап на образование. Тук не се посочват училищата, обявили свободните позиции. 

По схема “Младежка заетост” ще бъдат назначени възпитател и учител в детска градина. 

Бизнесът има нужда от енергетик, оперативен счетоводител, шлосери, сервитьори, бармани, работници в кухня, камериерки, монтажници на климатици, шофьор на самосвал, шофьори на тежкотоварни и лекотоварни автомобили, продавач-консултанти, рецепционисти, шивачи.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Да
    Даскал от Семеоновград
    5 -2
    13:11, 24 юли 2022
    Искам да стана даскал в Симеоновград! Отхвърлиха ме отвсякъде прост съм злобен и колегите ме мразят! Отговарям на всичко!
    • Н.
      Н. Узунов
      6 -1
      14:41, 24 юли 2022
      И мене не ме искат никъде. И филологията я имам, и кмета ми ходатайства и пак не бива.
  • 2
    Но
    Номера на китайката
    8 -3
    16:51, 24 юли 2022
    Даскал по селата - сладка работа, нито деца има, нито претенциозни родители, нито те проверяват разни измислени институции. На никой не му пука какво и как преподаваш, сега и ново увеличение на заплатките чакаме, абе пълно отбиване на номера ама срещу добро заплащане.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини