Провериха 969 автомобила при специализирана операция в областта

969 моторни превозни средства и 1278 лица са били проверени в специализирани операции на териториите на полицейските управление в Момчилград и Кирково за периода от 8 август до 14 август с цел контрол на скоростните режими, на водачите за правоспособност, употреба на наркотични вещества и алкохол. Констатирани са 777 нарушения на ЗДвП, от които 664 са за превишена скорост и за тях ще бъдат издадени електронни фишове. Съставени са 44 акта и 69 фиша.

71-годишен със „Сузуки“ катастрофирал вчера на главния път в близост до разклона за село Великденче.  Водачът загубил контрол над управлението, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в еластична ограда, от която били деформирани около 24 метра. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Момчилград почистил мястото на произшествието.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено при специализирана операция на РУ-Крумовград. Около 13 часа в село Странджево полицейски служители проверили 36-годишен, който се придвижвал с мотоциклет без поставени регистрационни табели. Започната е проверка в полицейското управление по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини