Мъж и дете са с опасност за живота след тежката катастрофа снощи

От болница "Пирогов" тази сутрин дадоха брифинг, на който информираха за състоянието на пострадалите в тежката катастрофа между цистерна и джип на пътя между Мездра и Ботевград.

Водачът на джипа е с опасност за живота, интубиран е, претърпял е 2 операции през нощта.

В "Пирогов" са настанени и 2 деца - едното от тях е с опасност за живота, другото е стабилизирано и без опасност за живота му, информираха от лечебното заведение.

В болница "Света Анна" остава един от ранените при катастрофата. Той е в реанимация. Останалите трима са освободени след прегледи.

Mалко преди 19:00 ч. вчера по пътя Ботевград - Мездра, в района на село Скравена, челно са се ударили цистерна и джип, в който са пътували 7 души.

Трима от пострадалите при катастрофата между цистерна и джип в района на село Скравена, които са откарани в болница „Св. Анна“ след инцидента, са отказали болнично лечение след преглед снощи и са напуснали болницата, съобщиха на брифинг от лечебното заведение.  

Общо четирима души са докарани в болницата след произшествието, един от тях - мъж на 56 години, е бил приет в интензивното отделение, но е стабилизиран и не се налага оперативно лечение. Другите са жена на 34 години, и двама мъже на 35 и 36 години. Двамата мъже са с лека степен на мозъчно сътресение, уточниха от лечебното заведение. За днес са назначени контролни прегледи, за да се проследи състоянието им.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини