Легендарни футболисти от златното футболно минало на Димитровград се включват в демонстративен мач

Истински футболен празник ще бъде съботната вечер, когато от 18.30ч. на стадион "Миньор" ще излязат легендарни футболисти от златното футболно минало на Димитровград срещу юноши старша възраст на ФК "Димитровград 1947".

Легендите се събират от цялата страна, а някой от тях пристигат и от чужбина. Във футболната среща ще участват треньора Митко Добрев, Дончо Донев, Дечо Павлов,  Златко Златанов, Стефан Методиев, Иван Илиев, Георги Кацарски, Динко Господинов, Живко Александров, Стайко Стайков, Георги Кутянов, Антон Колев,  Митко Трендафилов, Христо Георгиев, Тончо Михайлов,  Мариян Метларов, Недялко Недев, Борислав Кроснев, Трайчо Трайчев, Дянко Делев, Александър Сугарев, Валентин Петров, Николай Николов, Трендафил Данев, както и кметът на Димитровград Иво Димов.

Срещата на поколенията във футбола обещава да е вълнуваща, и защото на терена на стадиона димитровградчани ще видят и своите надежди в лицето на цялата детско-юношеска школа на ФК "Димитровград 1947". Отборите от набори 2014/2015 – с треньор Трендафил Данев, 2012/2013 – с треньор Тодор Манев, 2010/2011 – с треньор Даниел Добриков, 2008/2009 – с треньор Иван Димитров, 2006/2007 – с треньор Деян Динев, 2004/2005 – с треньор Георги Каменов – юноши старша възраст. 

Час по-рано от 17.30ч. феновете ще могат да се срещнат със своите любимци и да разговарят с тях преди мача.  

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини