Хасковските рапъри Fipo и Slavchev с първи съвместен проект

Изображение 1 от 4

    Премиерата на клипа към песента „Времето да спре” вече обиколи интернет пространството. Видеото бе качено в YouTube в четвъртък и вече набра много гледания. В първите 24 часа имаше около 4000 гледания. 

    Това е първи съвместен проект на рапърите от Хасково Филип Филипов - Fipo и Георги Славчев - Slavchev. Двамата са бивши хандбалисти. Срещнал ги именно спорта. 

    Fipo е на 21 г. Играл е 3 г. хандбал и 8 г. футбол. Занимава се с музика, учи “Поп и джаз пеене” в Пловдивския университет. 

    Slavchev е тренирал 15 г. хандбал, бивш национален състезател, има над 100 мача за националния отбор, 3 пъти шампион на България и 3 пъти носител на Купа България. Той работи като търговски представител в хасковска компания за производство на бира. Музиката му е хоби и напоследък решил да инвестира време и средства, направил и музикално студио в Хасково, което функционира от около месец.

    Младите хасковски рапъри разказаха, че текстът на песента е съвместен.

    “Текстът е личен и всеки има нещо да каже в него. Песента е така направена, че да може всеки един да се припознае. 90% от хората съм сигурен, че са преживявали поне по един път част от нещата”, каза Slavchev. 

    В клипа участва и приятелката му, която е като част от актьорския състав. Излъчен е в канала на изпълнителя в интернет. Оператор и монтажист е Йоана Бакърджиева. За заснемането на клипа помогнала и сестра й Мина Марина. 

    “В Хасково музиката точно в нашия стил много от нещата са назад в сравнение с другите градове. Надявам се ние двамата с Fipo да запалим огъня в града, за може повече хора да се занимават. Отворен съм към всеки един жанр - народна музика, попфолк, хип-хоп, джаз”, каза Slavchev. 

    Той самият има около 100 индивидуални неиздадени песни. Приятелят му Fipo е записал 13-14 авторски парчета. Двамата работят и над други съвместни проекти. Очаква се следващата им обща песен да излезе до месец и половина-два.

    “Надяваме се новият ни проект да докосне много хора”, казаха младите изпълнители. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бамбо
      7 -3
      22:20, 4 сеп 2022
      Браво момчета,супер сте!Жоре,само Левски.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини