Двама работници пострадаха при ремонт на покрив в Кърджали, избухнала газова бутилка

Двама 27-годишни работници пострадали при ремонт на покрив в Кърджали на 3 септември около 12,30 часа. По първоначални данни се възпламенила газова бутилка вследствие на теч и мъжете получили изгаряния по тялото. Прегледани били в Спешното приемно отделение и транспортирани за лечение в пловдивска клиника. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство. 

Кражба на 170 литра гориво е била разкрита от криминалисти в РУ-Момчилград. След постъпил сигнал в управлението, че в периода от 1 юни до 30 август било източено гориво от багер, паркиран в землището на село Загорско, незабавно били организирани издиравтелни действия, в резултат на които бил установен извършителят – 51-годишен местен жител. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. В гараж било открито и част от откраднатото гориво. Група „Криминална полиция продължава изясняването на случая.

 Досъдебно производство за незаконен добив на инертни материали в землището на село Чорбаджийско е образувано в РУ-Кирково. На 4 септември около 14 часа полицейски служители констатирали, че от река Пеновска се добива речна баластра, като за обекта няма предоставена концесия. При извършения оглед на място бил установен специален фирмен автомобил без регистрационни табели. Група „Охранителна полиция“ в управлението и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини