8 души пострадаха при катастрофи в Хасковско за ден

8 души пострадаха при катастрофи в Хасковска област вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Както вече съобщихме, двама водачи пострадаха при инцидент в Димитровград. В 12:40 часа, на 15 метра преди града, 40-годишен хасковлия е управлявал товарен автомобил Мерцедес, на който е загубил контрола и се е ударил в насрещно движещ се лек автомобил Субару, шофиран от 48-годишен от областния град. Водачът на товарната кола е настанен за лечение в МБАЛ Хасково, а другият е освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Вчера кола се обърна на пътя между селата Конуш и Тракиец. В 12:15 часа 22-годишна от село Ангел войвода се е движила с лек автомобил Рено. Тя е загубила управлението, колата е излязла вдясно по посоката си на движение и се е преобърнала извън платното. Освен водачката, с различни наранявания са и возещите се в колата пътници на 17 г. и 18 г. Прегледани са и са освободени за домашно лечение. Съставен е акт на момичето.

Сигнал за пострадали хора от катастрофа е подаден вчера в 17:30 часа от Спешното отделение на хасковската болница. Изпратените на място служители са установили, че половин час по-рано на пътя от село Лясковец в посока село Поповец е възникнал инцидент с лек автомобил Опел, управляван от 38-годишен жител на кърджалийското село Калоянци, който е загубил контрол над колата, излязъл е вдясно от пътя и се е ударил в бетонен стълб. Пострадали са водача и двамата му спътници на 15 г. и 11 г., които са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт на шофьора.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини