Пиян катастрофира на Кърджалийска, водач се заби в дърво

Трима нарушители на пътя са установени в Хасковско вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двама от тях са водачи, шофиращи с алкохол в Хасково и Свиленградско. В ареста на областния град е пренощувал 54-годишен от село Вълчан. Той управлявал Фолксваген по булевард „Освобождение“ около 16 часа, когато катастрофирал с друга кола, при което са нанесени материални щети. Пристигналите на място пътни полицаи са приложили тест с дрегер, който отчел наличие на 2,46 промила алкохол.

С мярка на задържане до 24 часа е бил 43-годишен от град Кричим. В 18:20 часа на паркинг за товарни автомобили на АМ „Марица“ при км.110, екип на КАТ е проверил мъжа във видимо нетрезво състояние, управляващ товарен Мерцедес с прикачено полуремарке. Техническото средство показало употреба на 2,93 промила в издишания въздух.

Бързо производство е стартирало в управлението в Димитровград. Вчера в 13:10 часа в село Долно Белево, териториалните полицаи са извършили проверка на мотоциклет, управляван от 22-годишен жител на пазарджишкото село Овчеполци. При справка се е установило, че возилото няма поставена регистрационна табела и не е регистрирано по надлежния ред. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.

81-годишен водач е пострадал леко в пътен инцидент. Вчера в 14 часа на третокласен път, на 3 км преди табелата за село Изворово, мъжът от Бургас е шофирал лек автомобил Хюндай. При движение е излязъл вляво от платното и се е ударил в крайпътно дърво. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини