Родители още търсят момче, изчезнало през лятото

20-годишният Аспарух Бакалов бил главен готвач в столичен ресторант. Сн.: БНТ

Вече 4 месеца родители от София търсят 20-годишния си син Аспарух Бакалов. Младежът бил главен готвач в столичен ресторант. Версията на семейството е, че той е отвлечен и най-вероятно - убит, съобщи БНТ.

Опитите да стигнат до каквато и било информация от полицията за сина им завършват с неуспех, защото разследващите отказвали да контактуват с тях. Родителите си обясняват това с факта, че не са богати бизнесмени.

Аспарух изчезва неочаквано в началото на юли, след като изпраща приятелката си до вкъщи. Оттам нататък следите му се губят напълно.

"Никога не съм очаквала, че нещо подобно може да ми се случи на мен. Абсолютно никога. Не сме супер богати, за да се иска откуп", разказва майката на момчето Лилия Желева.

След изчезването парадоксите идват един след друг. Дни наред никой не търси майката за разпит. Желева е разпитана от полицията чак на 28-ия ден от изчезването на сина й. Не полицията, а родителите намират изоставена в квартал "Надежда" колата на Аспарух, но отпечатъците върху нея се оказват изтрити.

"Дръжките на двете врати бяха полети с мазна течност, от рода на антифриз, спирачна течност", разказва Петър Бакалов - баща на Аспарух.

"Всяко позвъняване на телефоните ми просто е... веднага тичаш към телефона с надежда, че ще има някаква вест от полиция или някой ще иска нещо. Някаква информация. Ние вече сме готови да се хванем за сламка. Ужасно е, това е бавна и мъчителна смърт. За мен и за всички мои близки", плаче майката, която подозира, че синът й може да е отвлечен заради органите му.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини