Откриха 7 кг марихуана в бидони в Книжовник, хванаха 15-годишен с дрога до автогарата

Трима души са хванати за наркотици в Хасковско през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е непълнолетен и е хванат с дрога в Хасково. Вчера криминалисти от хасковската дирекция са извършили проверка на 15-годишния в близост до автогарата в града. В дрехите му е открита торбичка със суха зелена листна маса с мирис на марихуана с тегло 3 грама. Момчето е предало дрогата с протокол.

Териториалните полицаи от хасковското управление са открили същия наркотик в село Книжовник. Те са проверили дома, обитаван от 54-годишен жител на селото. Зад дебела прозрачна полиетиленова преграда в приземния етаж са намерени 2 бидона с вместимост от по 100 литра, в която имало 15 чанти с глави от изсушена зелена листна маса с тегло 7 кг. Образувано е досъдебно производство.

Проверките по линия на дрогата продължили и в Димитровград. Вчера на булевард „Стефан Стамболов“ местните криминалисти са проверили младеж на 26 г. от благоевградското село Осеново. В сака му са открили 350 грама листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана. Младият мъж е с мярка на задържане до 24 часа по стартиралото бързо производство. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дж
    Джем
    16 0
    17:20, 2 ное 2022
    Криминалистите трябва да се насочат към готвачите, като Руснака, които работят в жилищни сгради и обгазяват много съседи, а не към отдалечени селски къщи
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини