Колективът на фабрика "Искра" изпраща една успешна година. Фирмата вече сама произвежда тока си

Изображение 1 от 2

    Днес в ИСКРА ООД се проведе годишно събрание на ръководството с трудовия колектив на фирмата.

    Управителят, инж. Марин Маринов информира присъстващите за изключително добрите резултати, постигнати през отиващата се 2022 година. Бяха дадени указания за финализиране на стопанската година и стартиране от 03.01.2023г на новия производствен процес.

    Инвестициите през годината са на стойност 1 437 000 лв. собствен финансов ресурс, които включват фотоволтаична централа с мощност 600 kW/h, която ще започне да произвежда ел. енергия в началото на м. януари 2023 година, ремонт на покриви и закупуването на нови машини. Предстои стартиране на нов проект за допълнително разширение на ФЕЦ за около 900 kw/h на стойност 1 500 000 лв.

    Инж. Маринов обяви решението на мениджърския екип и Мажоритарния собственик – Стойчо Шапатов, всеки член на колектива, освен месечната заплата и ваучерите за храна в размер до 200 лв. да бъде начислена и допълнителна Коледна заплата в размер на 1100 лв. (хиляда и сто лв.) за всеки работещ във фирмата. Средната работна заплата за 2022г. е 1185 лв.

    Ръководството на фирмата благодари на трудовия колектив за положения висококвалифициран труд при качественото изпълнение на производствените задачи.

    Последният работен ден на 23.12.2022г. ще приключи с коледно тържество  за целия трудов колектив.

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини