Коледното вълшебство сътворено от детски ръчички премина през офис Кърджали

16 деца на служители от офиса на НАП в Кърджали подредиха приказна изложба и създадоха истинско коледно настроение в навечерието на светлия празник Рождество Христово. Втора седмица бутиковите детски рисунки, създадени с много въображение и замах на четката донесоха на всички много положителни емоции в предпразничните дни. Всички участници бяха подобаващо отличени за положеното старание със специално подготвени коледни изненади, които бяха раздадени на децата от директора на офиса г-жа ЕлванГюркашс пожелания малките творци, никога да не губят усета си за красота и да продължават да творят и за в бъдеще.

„Коледа е време, в което си припомняме, че най-ценните подаръци са усмивките, топлите прегръдки, моментите с близки хора. Това е празникът, който дава най-много топлина и уют в дома и семейството. Празничната изложба на нашите деца и украсата в стаите на офиса допълниха приповдигнатата и позитивна атмосферата, припомняйки ни, че с Коледа идват добрите думи и сбъднатите мечти.“, каза още г-жа Гюркаш.

Малчуганите изнесоха кратка празнична програма в коледенритъм, нарекоха да е весела Коледата таз година, да ги има чудесата, да е здрава, мирна и щастлива 2023-та година.

Вили Милкова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини