Четири публикации за катастрофи са сред топ 10 на най-четените статии в Кърджали бг вести за 2022 г.

Публикациите за катастрофи са сред топ 10 на най-четените статии в Кърджали бг вести за 2022 г. Четири са статиите намерили място в първата десетка.

 На трета позиция е статията”32-годишна катастрофира на път към Златоград, колата й се обърна и пострада 20-годишна пътничка”; на четвърта е „19-годишен с БМВ блъсна крава посред нощ до Мост”; на девета е „Задържан е виновникът за кървавата катастрофа по пътя за Маказа, който избяга от местопроизшествието” и на десета е „Тежка катастрофа блокира пътя за Маказа”.

  Водещи за миналата година са две рекламни статии.Читателите са класирали на първо място публикацията”Кяшиф”ЕООД започва набирането на персонал за базата си в Кърджали,ще произвежда хидравлични цилиндри”. Новините за инвестициите на фирма „Кяшиф”ЕООД традиционно се следят със силен интерес от кърджалийци.

На втора позиция е статията „Години след откриването на Маказа,Кърджали има вече гръцки ресторант”.

  Сред топ 10 на най-четените публикации място намират:”Взрив на недоволство в детска градина „Максим Горки” в Кърджали, искат смяна на директорката”-четвърта; ”Хитрец отмъкна 18 бона от НОИ в Кърджали, представил документ-менте-пета;”Еском спира руските канали в кабелната си мрежа”-шеста и „Иманярска напаст в Източните Родопи,малджии се представят като търсачи на самородно злато”-седма.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини