В Димитровград отвори врати най-голямото в региона луксозно студио за красота - La Reina

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Най-голямото студио за красота в региона отвори врати в Димитровград.

    В студио La Reina, което се разпростира на над 200кв.м. площ, дамите и господата могат да намерят богато разнообразие от процедури за разкрасяване в модерна и луксозна обстановка. Модерното студио работи на достъпни за всеки джоб цени и предлага нова промоция от началото на всеки месец, както и томболи с награди за всеки празник. Най-новото студио за красота в Димитровград се намира на изключително удобно място - ул. "Патриарх Евтимий" 18 (под ресторант Феникс).

    Богатият набор от процедури би задоволил всички желания и капризи, защото всеки човек има нужда от добро самочувствие, а правилната грижа за външния вид е един от основните фактори за формиране му. В салона се предлагат както разкрасителни процедури, така и дерматологични - отстраняващи кожни несъвършенства.

    Екипът от професионалисти на студио La Reina, освен да се погрижат за вашия външен вид, са обособили и детска зона, където да се погрижат за забавлението на вашите деца, докато вие се наслаждаване на разкрасителните и спа процедури.

    La Reina ще ви осигурят от маникюр и СПА педикюр, през фризьорски услуги чрез всички видове и техники за поставяне на коси и кичури, до терапия на акне и заличаване на татуировки. Студиото разполага с богат набор от висококачествена професионална апаратура за множество апаратни терапии. Част от процедурите от които може да се възползвате са:

    - Лазерна епилация, която до края на месеца е на промоция, като при заплащане на 4 процедури за цяло тяло получавате 2 подарък за завършване на пълен курс, отделно може да се възползвате и от отстъпката от 50% за свой приятел.

    - Карбонов пилинг 4в1, която е особено подходяща за хора с омазнена кожа, акне, разширени или запушени пори, премахват се пигментни петна, увиснала кожа, фини бръчки и несъвършенства на тена на кожата на лицето. Стимулираният синтез на колаген пък води до по-изпъната, видимо освежена и подмладена кожа.

    - Мезо терапия, която решава много естетични проблеми: бори се с падането на косата, отстранява белези и ръбци, забавя видимо процесите на стареене на кожата. Незаменима е, когато имаме нужда от изглаждане, стягане и ревитализация, от блясък и влажност.

    - Водно дермабразио за дълбочинно почистване на кожата, чрез което черните точки биват изсмукани, порите се затварят, а сухите и отпуснати места получават хидратация и се изглаждат фините линии.

    - Восъчна/парафинова терапия, чрез която освен че е естетическа процедура, има и лечебни свойства за ставни проблеми. Чрез восъка се премахва възпалението, той се използва като лечение на остеохондроза, артрит, артроза и други патологии.

    - Миглопластика и лашлифт на мигли, чрез които се поставят мигли върху естествените ви, с помощта на специални лепила, както и химическо повдигане и извиване на миглите.

    - Микроблейдинг и пудра ефект, чрез който се постига трайно оформяне на формата и цвета на веждите.

    И още много процедури от които може да се възползвате...

    В салона за красота La Reina има по нещо за всеки, който е решил да се разкраси, релаксира или поглези. Цените на услугите са напълно достъпни и конкурентни, но освен това в салона всеки месец има нова промоция, като се организират и томболи за всеки празник.

    През януари основната промоция на салона за красота La Reina е всеки, който се е възползвал от дадена процедура, може да я подари на свой приятел с 50% отстъпка. La Reina организира и томбола за Деня на влюбените 14 февруари, която ще бъде изтеглена на 10 февруари на живо в фейсбук страницата на La Reina, която може да посетите от ТУК

    За да се насладите на комфорта в най-голямото студио за красота в региона, може да си запишете час за процедури на място на ул. "Партиарх Евтимии" 18 или по телефона на номер 0893 023 813.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини