Втори играч на „Сокол“ става част от тима на „Саяна Хасково“

Втори играч от отбора на „Сокол“-Марково става част от тима на „Саяна Хасково“ преди подновяването на тренировъчния процес за пролетния полусезон. След привличането на 18-годишния нападател Цветелин Петров, Христо Стоянов вече е част от отбора на червено-белите. 19-годишният футболист има пълен набор от участия в мачовете на „Сокол“ през есенния полусезон.

Воденият от Живко Желев тим стартира подготовката за новата 2023 година на 9-ти януари. Тогава на терена ще излезе и другото ново попълнение за Хасково след зимната селекция-Диян Вълков, който бе привлечен от тима на „Левски“- Карлово.

В същото време отборът се раздели със шестима играчи. Това са Мартин Димитров, Атанас Кръстев, Ангел Здравчев, Ефе Али,Вълчан Чанев и Мирослав Илиев.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасково
    4 -1
    15:02, 4 яну 2023
    Много по-сериозни напускащи имена отбора,в сравнение с пристигащите такива.
    Продължаваме да имаме добър стартов състав от 11 футболисти,с многото качествени напускащи обаче,резервната скамейка изглежда недостатъчно конкурентно способна.
    Единственото похвално в тази селекция,плюс евентуалните 3 нови момчета от юношите,е опита за подмладяване на състава,доколко обаче е класно,остава да видим.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини