В Хасково търсят 20 аниматори за хотели край морето и 15 стюарди в автобуси

Свободни работни места за 20 аниматори са обявени в Бюрото по труда в Хасково. Става дума за работа в хотели в крайморските курорти Слънчев бряг и Албена. Кандидатите трябва да имат поне средно образование и да владеят английски език. Заплащането е по договаряне, като работодателят е варненска фирма, уточниха за Haskovo.net от хасковското Бюро по труда.

Транспортна фирма търси в Хасково 15 стюарди или стюардеси в автобус за междуградски линии и в чужбина. Необходимо е кандидатите да владеят турски език. Работодателят предлага 900 лева заплата.

Единствената позиция за хора с висше образование е за лекар. Със средно и по-ниско образование има места за здравен медиатор, шофьори на лекотоварен и тежкотоварен автомобил, както и на автобус, оперативен дежурен, за което се изисква удостоверение за оръжие, монтажници на дограма с минимум 1 г. професионален опит, 20 оператори за производство на автомобилни компоненти, работник за производство на дограма, шивачи/ки, машинни оператори, продавач-консултанти.

В сайта на Регионалното управление на образованието са обявени две свободни работни места. В Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково имат нужда от портиер. Документи за кандидатстване ще се приемат до 6 февруари 2023 г. Не е необходим трудов стаж в сферата, но се изисква основно образование. Избраният кандидат ще бъде назначен за определен срок на пълно работно време. В детска градина №3 „Зорница“ на улица „Св. св. Кирил и Методий“ в Хасково имат нужда от психолог. Изискват се от 2-5 години трудов стаж по специалността, висше образование – магистърска степен. Документи за кандидатстване ще се приемат до 8 февруари 2023 г. Избраният кандидат ще бъде назначен за определен срок на пълно работно време.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    10 0
    10:00, 5 фев 2023
    Един от посочените работодатели е вече пенсионер! Какво още търси да работи и същевременно да назначава психолог? Нима няма хора с нужния ценз, които ще заемат длъжността директор на детска градина 3? Ами и заради това бягат младите в чужбина! Нахалство!
    • 44
      4444
      4 -11
      11:41, 5 фев 2023
      Като си пенсионер - за изхвърляне ли си? Това ли е... Виж коментара
  • 2
    Ди
    ДИ-РЕКТОР
    13 0
    11:49, 5 фев 2023
    Като си пенсионер се оттегляш достойно от системата и даваш път на млади кадри! Значи хем пенсия, хем заплата? Това ли е вашата логика бе четворкаджията? Ето докато има и такива с успех 4 като вас, ще бягат хората в чужбина! Кой ти е казал, че са мързеливи? Мързеливите сте вие и непочтените! Срам! Срам!
  • 3
    Ал
    Алоооу, до 4444
    5 0
    12:41, 5 фев 2023
    Не само ценз а и правилна стойка и вид т.е. фасон да има директора а не баба отвсякъде
  • 4
    До
    До 4444
    8 0
    14:35, 5 фев 2023
    Много глупав коментар. Първо, никой не казва, че пенсионерите са за изхвърляне, но е нормално и логично щом навършиш пенсионна възраст да се оттеглиш достойно и да дадеш път на младите. Второ - повечето от младите бягат по простата причина, че в Хасково няма работа /не случайно вече сме на последно място по икономическо развитие/, до скоро се почваше някъде само с връзки, но се стигна до там, че вече и с връзки трудно става, положението е просто отчайващо.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини