МВР: Пострадалите при катастрофата водачки и дете са без опасност за живота

Изображение 1 от 2

    Без опасност за живота са пострадалите при катастрофата водачки и дете, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Припомняме, че инцидентът стана около 10 часа на 4 февруари по пътя между Хасково и Минерални бани.

    30-годишна от областния град е шофирала Фолксваген Венто, на който е загубила контрола, завъртяла се е по посоката си на движение, навлязла е в насрещното платно и се е ударила в движещ се срещу нея Фолксваген Голф, управляван от 55-годишна от Харманли. От удара са пострадали двете водачки и возещото се във Вентото момче на 7 г. Настанени са в хасковската болница. Образувано е досъдебно производство.

    Същия ден 70-годишен водач е самокатастрофирал в близост до разклона за тополовградското село Синапово. В 9:35 часа, мъжът от Елхово е управлявал Рено с трима пътници, негови съграждани. На десен завой водачът е загубил контрол, завъртял се е, преобърнал се е и е излязъл вдясно извън пътя. Всички са с леки наранявания и натъртвания, без опасност за живота. След преглед са освободени за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини